Okos babatermékek a Motoroláról: bemutatjuk a Smart Nursery termékcsaládot

Az elmúlt pár év rengeteg újszerű, smart megoldást hozott az otthonokba, nincs ez másként a gyermek termékek esetén sem. Már pár évvel ezelőtt sem volt könnyű a választás, de most aztán tényleg anya/apa legyen a talpán, aki kiigazodik abban, hogy mi is kellhet egy gyermekszobába.

Digitalizált gyermekszoba Motorola módra

Egyre több gyártó kínál egy-egy okos készüléket a gyermekszobába, de a Motorola kiemelkedik azzal, hogy globálisan gondolkozik, és egy, közös alkalmazásra tervezi és dobja piacra a termékeit. A jelenleg Magyarországon kapható Motorola okos babatermékek a teljesség igénye nélkül a következő területekre kínálnak megoldást:  különböző kategóriájú Motorola bébiőrök, Motorola babamérleg, Motorola  légpárásító és légtisztító készülék, Motorola  álomgép, Motorola ajtó és ablak nyitást érzékelők.

Motorola smart megoldások előnyei

Ha már az otthonunkra napról napra születnek az okos megoldások, akkor érdemes szemügyre venni a Motorola okos bébi termékeket is, végiggondolni azt, hogy milyen előnyökkel járhatnak. Az egyik legnagyobb előnye a készülékeknek, hogy nem kell lépten-nyomon bemenni a gyerekszobába, hanem akár éjjel a hálószobából, vagy napközben a konyhából vagy az udvarról felügyelni tudjuk a telefonunk segítségével, hogy mi is történik bent. A Motorola bébiőrön segítenek abban, hogy ne legyünk szorosan a lakáshoz kötve, így akár az udvarról szemmel tudjuk tartani a szobában alvó bébit.

A Motorola babamérleggel rögzített adatokat pár gombnyomásra ki tudjuk nyerni a telefonunkból, és ha orvosnál vagy védőnőnél vagyunk, nem jövünk zavarba, hogy pont azt a füzetet hagytuk otthon, amiben a súly adatok vannak. A Motorola ajtó és ablaknyitó riasztó is egy remek találmány, főleg ha a gyerek szívesen megy csavarogni a szomszédba. De akkor is nagy segítségünkre van, ha kisebb a baba ugyanis az érzékelőt a fiókra, babakerítésre, babakarámra is fel lehet tenni. A Motorola álomgép az egyik legnagyszerűbb és legnépszerűbb újdonság. A falra kedves mesét vetít, és ha a baba sírni kezd a telefonunkra azonnal értesítést küld a rendszer. Ez után választhatunk, hogy hogyan kívánjuk megnyugtatni: altatódalt játszunk, hangulatfényt kapcsolunk be, vagy elindítjuk a vetítést.

Motorola Álomgép

Motorola Álomgép

Motorola Párásító

Motorola Párásító

Motorola Okos Mérleg

Motorola Okos Mérleg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × öt =