Motorola bébiőrök

A Motorola bébiőrök elsődleges célja, hogy az édesanya akkor is hallja és lássa a babát, ha közvetlen halló- és látótávolságon kívül van.

A DECT technológiának köszönhetően a Motorola bébiőr kizárja az egyéb, vezeték nélküli jeleket sugárzó eszközök interferenciáját (például mobiltelefonok, más bébiőrök). Ezen kívül biztosítja a kristálytiszta hangot és képes a kétirányú kommunikáció megteremtésére is, így az anyukák bármikor meg tudják nyugtatni a síró kisbabát.

 

 

Motorola audió bébiőrök

A Motorola audió bébiőrei 1.8 GHz-es DECT technológiával működnek. A vizuális LED-es zajszint kijelző és a magas érzékenységű beépített mikrofon segít az érzékelésben. Egyes modellekbe többféle beépített altatódal és LCD kijelző is található. A Motorola audió bébiőrök hatótávolsága 300 méter*, ha ezt a távolságot átléped, riaszt a szülői egység. Az esti sötétségben világító infravörös éjszakai fény, az övcsipesz, a több különböző hangszint és hangerőszabályzás mind mind a kényelmet szolgálják. A Motorola bébiőrei típusonként különböző funkciókkal rendelkeznek.

**A szülői és a babaegység akadálymentes rálátása esetén a szülői és a baba-egység közötti bármilyen akadály jelentősen csökkenti a hatótávolságot. Belső szülői és a babaegység esetén a hatótávolság általában max. 50 m.
Motorola MBP160

Motorola MBP160

Motorola MBP161T

Motorola MBP161T

 

 

 

Motorola videós bébiőrök

Egyes Motorola bébiőrök videokamerát is használnak, amelynek képe látható a vevőkészüléken (szülői egység), akár úgy, hogy a vevőkészüléket egy televízióhoz  csatlakoztatják, akár úgy, hogy LCD kijelzőjük van. Ezt a megfigyelő kamera típust gyakran hívják babakamerának.

A Motorola bébiőrök éjszaka, gyenge megvilágítás mellett is működnek. Napjainkban a legtöbb bébiőrnek van éjjellátó funkciója. Infravörös fényű LED-eket  építenek a kamera előlapjába, amelyekkel a babát a sötét szobában is lehet látni. Egyes korszerű Motorola bébiőrök (MBP853, MBP854) a WiFi hálózat, vagy 3G/4G internetkapcsolat segítségével működnek. Így a szülők okostelefonon, tableten vagy számítógépen is láthatják a babát.

A Motorola bébiőröket folyamatosan továbbfejlesztik, és ma már olyan funkciókkal is rendelkeznek, mint a hőmérséklet mérése (akár a babának, a szobának vagy ételnek, italnak), időzítés (például pelenkázás, etetés, fürdetés, altatás), többféle altatódal lejátszása, energiatakrékos üzemmód, fényképkészítés a Hubble alkalmazáson keresztül stb. Ezekkel nem minden bébiőr rendelkezik. Egyes Motorola babafigyelők több kamerát is támogatnak egy hordozható monitorvevőn. Ezek a rendszerek még a standard biztonsági kamerákkal is felveszik a versenyt.

 

 

Motorola wifi-s bébiőrök

Manapság új dolognak számít, hogy az édesanyák akár már a mobiltelefonukon, tableten, vagy lapoton is figyelemmel kísérhetik a gyermeküket. A Motorola bébiőr a Hubble alkalmazáson keresztül képes Wifi, vagy 3G/4G segítségével közvetíteni a babáról készült videofelvételt Android vagy iOS alapú rendszereken, illetve személyi számítógépen. A Motorola Wifi-s bébiőirei színes LED kijelzős szülői egységgel rendelkeznek, amelyek segítségével a babaszobában lévő kamerát tudod forgatni, billenteni, dönteni és zoomolni. Akár több kamerát is csatlakoztathatsz abébiőrhöz. A Hubble alkalmazás pedig képes rögzíteni a képet fotó vagy videó formájában.

 

 

A Motorola bébiőrök típusonként különböző funkciókkal rendelkeznek:

 • digitális színes LCD kijelzős szülői egységek
 • 1.8 és 2.4 GHz FHSS vezeték nélküli technológia (480×272 felbontás/MJPEG videó)
 • csatlakoztatható bébiőrök Android vagy iOS telefonokhoz, tabletekhez a Hubble alkalmazáson keresztül Wifi vagy 3G/4G segítségével
 • beépített magas érzékenységű mikrofon a kamerában, babaegységben
 • hangerőszabályzás és vizuális hangszint kijelzés
 • adattitkosítás
 • energiatakarékos üzemmód
 • szülői egység hatótávolsága 300 méter*, ezen kívüli tartózkodás esetén riasztás
 • szobahőmérséklet mérése, kijelzése, riasztás a szülői egységen
 • élő videó a szülői egységen és a Hubble alkalmazáson keresztül
 • fotó és videó készítése a Hubble alkalmazáson keresztül
 • beépített infravörös éjszakai fény a kamerában
 • kétirányú kommunikáció (szülő –> baba, baba –> szülő)
 • dönthető, billenthető, forgatható, nagyítható kamerafelvételek
 • gyenge akku riasztás
 • újratölthető akkumulátorok
 • több kamera is párosítható bizonyos modellekhez
 • 4 felé osztható, 320×240 pixel felbontású, 3,5″-os színes LCD kijelzős szülői egységek
 • videó megtekintése a TV készüléken is lehetséges a beépített AV aljazat segítségével (AV kábel nem alaptartozék)
 • különböző funkciók: beépített hőmérő, időzítő, altatódalok lejátszása, ébresztő funkció
*: A szülői és a babaegység akadálymentes rálátása esetén a szülői és a baba-egység közötti bármilyen akadály jelentősen csökkenti a hatótávolságot. Belső szülői és a babaegység esetén a hatótávolság általában max. 50 m.

A Motorola bébiőrei több versenyen is kiemelkedő helyezést értek el:

2015-FCA-Logo

Gold_babymonitor

goldbabymonitor2

lbp-2015-winner-767x1024