Motorola lakáskamerák

A Motorola biztonsági lakáskamerákkal a felhő alapú lakásmegfigyelő rendszerek előnyeit élvezhetjük kompatibilis okostelefonról, táblagépéről vagy számítógépéről.

Ellenőrizz bármikor. Bárhonnan.

Nagyszerű dolog, ha rajta tarthatjuk a szemünket a dolgokon akkor is, amikor távol vagyunk az otthontól, akár a háziállatairól, akár az ingóságokról akár magáról az ingatlanról van szó.

 

A Motorola lakáskamerák panoráma és billentési funkciókat kínálak, így 270 fokos szögben pásztázhatjuk a háznak azt a részét, ahová telepítve van a kamera. A kamerát mozgatva könnyen megnézhetjük a számunkra fontos embereket és tárgyakat.

Intelligens videokamerák

A Motorola biztonsági lakáskamerái ha mozgást és hangot észlelnek jelzést küldenek arra az eszközre, amelyikről csatlakoztunk,  így könnyen követhetjük mi történik otthon amíg távol vagyunk, bárhol is járunk.

Az infravörös éjszakai megvilágítással éjjel vagy csekély megvilágítás mellett is készítenek a kamerák videofelvételt, így sokoldalú és igazán állandó megfigyelési lehetőséget biztosítanak. A kültéri kamerás rendszerekhez időjárásálló ház is tartozik, amely kiválóan megvédi az elemektől. Nézhetjük az ingatlant szélben, esőben vagy hóban is.

A Motorola lakáskamerák megfigyelő videomonitorként is használhatóak. A kamerák a biztonságos Hubble alkalmazással távvezérelhetőek.


 

INTERAKTÍV MEGFIGYELÉS

Valós idejű HD (720p) video streamet közvetít a kamera az otthonról, kisgyermekről, háziállatról és értesít, ha mozgást, hangot vagy hőmérséklet-változást észlel a készülék, hogy mindig tudjuk, mi történik. A Hubble opcionális, felhőbe történő videofelvételi (CVR) szolgáltatással rögzíti is a videójelet: http://hubbleconnected.com/plans/. A videofelvételt a felhőben biztonságosan tárolják, kompatibilis eszközről bármikor hozzáférhetünk, megmutathatjuk a családunknak és barátainknak – attól függően, milyen előfizetésünk van.

NAGY FELBONTÁS ÉS ÉJSZAKAI LÁTÁS

A Motorola kamerák 720p video streamet és 180°-os látószöget biztosítanak. Az infravörös éjszakai megvilágítással még igen gyenge fényviszonyok között is láthatjuk, mi történik. A kétoldalú kommunikáció segítségével kapcsolatban maradhatunk a családdal, bárhol is járunk. A kültési kamerák egyszerűen a falra szerelhetőek a használati útmutató alapján.

TÖBBFÉLE TÍPUS

Igényeink és kívánalmaink szerint a Motorola Focus választékából kiválaszthatjuk, amire szüksége van. Jelenleg elérhető típusok: Motorola Focus 66/73/85