Motorola ipari adóvevők

Minden nap minden pillanata fontos valaki számára valahol. A Motorola Solutions innovációi, termékei és szolgáltatásai pedig fontos szerepet játszanak az emberek életében.

Fenntartjuk a kapcsolatot a közszolgáltatók dolgozói között, és az intelligens hálózaton át valós idejű hang- és adatátvitellel láthatóvá is tesszük őket egymásnak. Biztosítjuk a katasztrófahelyzetekben a készenléti egységeknek szükséges helyzetismeretet.

Ehhez problémamentes kommunikációs hálózatokat, alkalmazásokat és szolgáltatásokat biztosítunk nekik valós idejű információkkal, és intuitív, csaknem tönkretehetetlen rádiókkal és eszközökkel látjuk el őket.

 

 

 

A MOTOROLA SOLUTIONS KOCKÁZATI TŐKE: BEFEKTETÉS A KÖZBIZTONSÁG JÖVŐJÉBE

Ennek eredményeképpen a közbiztonság változik: tovább megy az események követésénél, előrejelzési technológiákat alkalmaz, csökkenti a hatásaikat vagy akár meg is előzi, hogy bekövetkezzenek. Ennek az átalakulásnak az elősegítése többet követel, mint a csúcstechnológia: innovatív, egyedi célmegoldásokra van szükség, amelyek csak a megfelelő információt szolgáltatják a megfelelő időpontban.

radios

A főtechnológus hatáskörében működő Motorola Solutions Venture Capital kockázati tőketársaság olyan alkalmazásokba és technológiákba fektet be, amelyek kiegészítik vagy javítják a közbiztonsági dolgozók biztonságának megőrzését, és hatékonyabbá teszik a munkájukat, hogy a feladatukra koncentrálhassanak, és ne a technológiával kelljen törődniük.

 

 

Motorola adóvevők: nagyobb biztonság, nagyobb hatékonyság és nagyobb termelékenység.

radios-mototrbo1

Akármilyen nagy vagy kicsi a vállalkozás, a MOTOTRBO rendszerek széles választékot kínálnak – az elmúlt évekre és az elkövetkező napokra. A legkiválóbb digitális adó-vevőket adja a Motorola, amelyeken egyszerre folytathatsz hang- és adatátvitelt, nagyobb a kapacitásuk, korszerű funkciókkal és kiváló hangminőséggel rendelkeznek itt a városban és az egész világon.

Alkalmazások, eszközök, hálózatok és szolgáltatások a küldetéskritikus tevékenységekhez.

A biztonság és hatékonyság új szintjének biztosításával és a Motorola adóvevők segítségével jobb döntéseket hozhatsz, és ez többet jelent a jobb berendezéseknél, ez az emberek információval való ellátásának és összekötésének új útjait nyújtja.  Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki egy olyan világból, amely több valós idejű információt kínál, olyan komplett ökoszisztémákra van szükséged, amelyek magukba foglalják a hosszú távú fejlesztési (Long Term Evolution -LTE) hálózatokat, intelligens alkalmazásokat, egyedi célra gyártott, intuitív eszközöket és az átfogó szolgáltatásokat.